2 de març 2012

Sortida a la neu

Tot i que amb retard, us volem explicar que bé ens ho vam passar a la sortida a la neu (sense neu) que vam fer el passat cap de setmana 11 i 12 de febrer.
El dissabte 11 a les 10 del matí ja erem tots a Ribes de Freser (vam matinar molt!!) i, com que no hi havia neu, vam decidir anar cap a les pistes d'esquí de la Masella a fer les baixades en trineu. Un cop a les pistes, els trineus van agafar el protagonisme. Hi va haver unes quantes plantufades, algun que altre atropellament, rècords de distancia i es van agafar velocitats de vertigen!!
Després de dinar, vam fer cap cap a la casa de colònies de La Farga, a Queralbs. Com que feia molt de fred, ens vam quedar dins la casa jugant... al domino, a cartes, al Kapla i, fins i tot, a fet i amagar!!
Al dia següent,diumenge, valents com som (a la nit vam arribar a 14 sota zero!!), excursió de 4 hores fins a la Font de l'Home Mort. Tot i que no hi vam arribar, l'excursió i les baixes temperatures ens va deparar moments molt agradables, tot jugant amb el gel que anàvem trobant. A l'hora de dinar arribàvem a la casa, on ens esperava un arròs i unes botifarres d'allò més bones. Després del cafè, vam recollir habitacions i, poc a poc, tots vam anar desfilant cap a la gran ciutat...
Si algú té fotos de la sortida, que ens les faci arribar i les afegirem a l'àlbum!!