20 de des. 2012

Taller de decoració amb pares

Els dies previs a la Festa de Nadal, on els nens de la llar i parvulari llegeixen els poemes tradicionals de Nadal, i els pares de l'AMPA organitzen diverses activitats per celebrar la proximitat de les festes de Nadal, s'han vingut desenvolupant els tallers de decoració de la festa. Així el dijous 12 i el divendres 13 de desembre, diferents pares i mares van passar per les classes de Gegant del Pi (P3), Dracs (P4) i Montseny (P5), i aquest any com a novetat a Titelles (P2), per treballar conjuntament en els elements decoratius que guarnirien l'escola el diumenge 16 de Desembre.
Una activitat que està dins del marc de col.laboració que des de l'AMPA venim treballant. I que té per finalitat acostar als pares i mares l'entorn escolar, alhora que els nens i nenes puguin compartir l'aula i aprenentatges escolars amb els pares.
Són moments de proximitat on els rols queden per un dia una mica desdibuixats  i una experiència per tots, pares i mares, mestres i infants, que ens ensenya que tots podem aprendre alguna cosa i ensenyar-ne d'altres.