3 de maig 2016

Comunicació Revista

Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió de la Revista ACIS tornem a demanar-vos la vostra col·laboració.

El proper número, que publicarem a l’estiu, el volem dedicar a les ARTS i volem que l’art dels vostres fills i filles en formi part.

És per això que us demanem:

1. VISIONS “Quin art faig?”: Els vostres fills i filles fan extraescolars relacionades amb les arts (teatre, dansa, música, arts plàstiques...)? 
    • Envieu-nos una foto d’alta qualitat del nen o nena a la seva activitat amb una explicació de 2-3 línies sobre què fa, indicant el nom del nen/a i la classe on va).
2. PORTADA: Teniu a casa un Miró, un Picasso o un Van Gogh? S’animarien a fer-nos la portada de la revista? Necessitem un dibuix ben bonic per a la nostra portada amb la versió d’algun dels quadres d’aquests tres pintors.
    • Envieu-nos un arxiu d'alta qualitat (300 dpi, si és dibuix escanejat). Poseu-vos en contacte amb nosaltres si voleu presentar-nos-ho en el format original per tal que ho escanegem nosaltres.
    • Esperem molta participació i haurem d’escollir la que més ens agradi, però totes les propostes presentades seran publicades al blog de la comissió de mares, pares i mestres de l’ACIS (http://ampaacisarturmartorell.blogspot.com.es/p/revista.html


Si voleu col·laborar d'altres maneres a la revista, ho podeu fer aixi:

Col·laboració en la coordinació/organització de la revista: contacteu-nos a revistaacis@gmail.com

Redacció d’articles per les diferents seccions de la revista: podeu veure exemplars de la revista a http://ampaacisarturmartorell.blogspot.com.es/p/revista.html i enviar les vostres propostes a revistaacis@gmail.com.

Animeu-vos!  Fem la revista entre tots!