16 de maig 2017

Farandulacis presenta "Boscos endins"

Farandulacis, la companyia de teatre de l'escola, torna a pujar dalt de l'escenari!

Aquest cop ens explicaran una història de bruixes, llops, vaques i sabates brillants que farà gaudir grans i petits! No us la podeu perdre!

Teniu dues oportunitats per veure-la:

Diumenge, 21 de maig, a les 17.00h, Casal Calassanç. C. Sant Quintí, 19. Barcelona.
Diumenge, 11 de juny, a les 17.30h. Sala Ibèria. C. Pi i Margall, 21. Sant Feliu de Llobregat
Preu? 5€ adults i 3€ nens i nenes


Aquesta és la història d'un forner i una fornera que volien tenir un fill. O també podríem dir que és la història de diverses històries tretes de contes populars amb personatges que volen aconseguir els seus desitjos. Però el bosc amaga sorpreses que s'interposen en el camí... Aconseguiran els seus propòsits i arribaran a ser feliços per sempre més?

Amb Boscos Endins ens endinsem en una obra plena de matisos sobre el conscient i l'inconscient dels personatges populars tot oferint una reflexió al voltant de la felicitat. 

L'obra original, Into the Woods, d'Stephen Sondheim, és un musical que s'ha representat durant anys a Broadway. Nosaltres hem fet una adaptació creant números musicals originals adaptats per a l'ocasió. 

Farandulacis va néixer l'any 2012 i està formada per pares, mares i mestres vinculats a l'escola ACIS-Artur Martorell amb l'objectiu de fomentar el teatre a l'escola, així com animar a tots els infants a gaudir-lo. Boscos Endins és el repte més gran a què ens hem enfrontat fins ara, tant per l'obra en si, com per l'adaptació. 

Esperem transmetre al públic la il.lusió amb què l'hem dut a terme. 

Ah! I vigileu amb els vostres desitjos... Vés a saber per quin camí us poden portar! 

Aquí podeu veure el teaser de l'obra