4 d’oct. 2012

50è Aniversari Acis

CINQUANTACIS


Sovint vivim el dia a dia sense preocupar-nos massa de com van arribar les coses que ens envolten al seu estat actual. Així passem per carrers i no sabem si sempre han estat allí o què hi havia abans. O com van ser les persones que es van preocupar perquè aquells mateixos carrers estiguessin com estan en el present. I així  passa amb moltes coses més, com les masies, els parcs, una ciutat,  una associació, un moviment o una institució com ara la Fundació ACIS.
No ens aturem a pensar, perquè tenim moltes coses a fer. I segurament moltes d'importants. Però ens oblidem que precisament aquestes iniciatives que han tingut els que ens han precedit, no només faciliten allò que fem en el present, sinó que han servit i serveixen perquè els que seguim, de manera responsable, continuem el camí i el projecte iniciat per tal d'anar una mica més lluny encara.
De tant en tant és bo aturar-se i pensar, uns moments, com va començar tot. Recordar i compartir entre tots el projecte del qual formem part. I celebrar en una gran festa que la voluntat de seguir encara és present.
Aquest any, la Fundació ACIS fa 50 anys. I des  de l'AMPA, els pares i mares volem fer ressò dels actes que des d'aquest mes d'octubre fins el Desembre, s'aniran desenvolupant per tal de celebrar aquests moments tan especials.
Animem doncs a participar dels actes. Que la FESTACIS sigui una gran Festa!!

Per més informació podeu consultar aquest blog especial per la ocasió.