9 de maig 2012

Cursa Can Baró 2012

El dissabte 5 de maig, a partir de les 9:30, els carrers del barri Can baró es van començar  a omplir de joves atletes de totes les edats i amb roba esportiva de tots colors.

Entre els inscrits previs i els que es van inscriure el mateix dia de la cursa, hi van haver un total de 141 inscrits. Finalment, els corredors totals que van fer la sortida van ser 135. Tot un èxit que esperem consolidar en pròximes edicions.
Recorregut Cursa
Alguns corredors varen destacar la duresa de l'itinerari a causa del desnivell dels carrers. Però alhora destacaven el repte que això suposa, més propi de curses de muntanya que de curses de fons.

El temps va acompanyar a que, entre tots, la cursa d'aquest any fos una festa de l'escola i del barri, i dels altres corredors que varen venir de diferents indrets de Barcelona. Un 25 % dels inscrits venien d'altres barris i escoles, i això es valora molt positivament. Es van trobar a faltar participants de les primeres categories (entre 14 i 17 anys). Però a les altres categories es varen superar les expectatives inicials.

L'organització no destaca incidències importants, al marge que a la modalitat OPEN s'hi va "infiltrar" un camió d'escombraries a la meitat del recorregut, que va provocar una nova sortida i les excuses posteriors d'alguns corredors....Al marge d'aquest fet, la jornada es va caracteritzar per la normalitat pròpia d'una cursa, per les emocions, les decepcions, la competició i companyerisme dels corredors, amb algun toc d'humor que d'altre.

Aquí podem veure unes fotos de la jornada.

Agraïm la participació de tots i totes, i animem a participar de futures edicions.

Agraïm també a l'organització pel seu bon fer, a la guàrdia urbana per la seva puntualitat, disposició i acompanyament durant la cursa, i als col.laboradors i espònsors per les donacions i obsequis facilitats.