17 de maig 2012

La Festa de la Primavera ocupa els carrers de Can Baró

El diumenge 6 de Maig, va continuar la Festa de la Primavera a l'escola Acis-Artur Martorell fent-se present als carrers el Barri de Can Baró.
El dia va començar amb una xocolatada amb xurros de qualitat extra al pati de la Llar d'infants, on a poc a poc s'hi va anar reunint pares i mares, mestres, nens i nenes, gegants i capgrossos de l'escola i el grup de tabalers de les Fures de Can Baró.
A les 11:00 del matí els participants de la festa, guiats pels ritmes del grup de tabalers (acompanyats dels nens i nenes amb instruments de percussió) i pels balls de gegants i capgrossos, varen fer el recorregut pels carrers de Josep Yxart, Av. Can Baró i Alexandre Torrelles. La cercavila va acabar instal.lant-se davant de la Masia que ocupa l'escola Artur Martorell, on tot al matí es van realitzar els jocs, gimcana i activitats organitzades per l'AMPA.
Alhora de dinar, es va organitzar un dinar al patí de l'escola, amb macarrons portats de casa i una gran botifarrada a la brasa. Tot un èxit on van participar 150 persones entre adults, nens i mestres.
Per finalitzar la Festa, un concert a càrrec de Laia Cagigal (veu) i Marcelo Valente (guitarra).
Moltes gràcies a tots, col.laboradors i participants, que han fet que la Festa d'aquest any fos tot un èxit.