10 de maig 2012

Tarda d'esports a l'escola en el marc de la Festa de la Primavera

Tarda esportiva a la Masia (escola ACIS-Artur Martorell) en el marc de la Festa de Primavera que organitza l'AMPA de l'escola.
Com cada any, els pares de l'escola han organitzat diverses competicions esportives al pati de l'escola a l'edifici de la Masia.
Als tradicionals partits de basket, s'hi ha afegit aquest any  una competició de volei, enlloc de la competició de futbol, on equips d'alumnes, mestres i pares i mares s'han enfrontat entre ells. Aquest any, l'equip de basket dels pares i mares, tot i no ser el màxim favorit, ha guanyat la competició enfrontant-se a la final al poderós equip de mestres, vigent campió. Gràcies a les aportacions de l'ala-pivot Eloi, l'eficàcia anotadora de Toni i Gemma, i els bloquejos d'Elena, Ignasi i Julie, han portat l'equip a una victòria contundent que feia temps que no es veia al torneig. Felicitem des de aquí als campions.
En el torneig de volei, els campions varen ser l'equip de mestres, ja que va saber aprofitar l'alçada de dos dels seus jugadors clau, i l'experiència adquirida al llarg dels anys.

Els més joves també van poder gaudir de les curses d'Excalèctric. Cal felicitar l'organització, per ajudar a la fluïdesa de l'esdeveniment i la seva paciència per l'atesa donada i els ensenyament proporcionats. I als participants de les curses que en tot moment van mantenir una actitud exemplar, respecte dels torns i respecte a les normes de circulació que aquests esdeveniments requereixen.

I finalment, pels més atrevits i artistes, el tradicional Karaoke. On es va poder descobrir algun petit talent amagat i tots els nens i nenes participants (i alguns de grans) van poder treure de dins les emocions del dia.